Ny dashboard och design

Alexis produkt utvecklas i snabb takt och nu är det dags att visa hur den nya dashboarden ser ut samt hur den nya meddelandefunktionen fungerar 🚀

Nu är det möjligt att visa meddelanden i AlexisHR! Meddelanden kan enkelt justeras och ställas in så att de visas under en viss tidsram (med ett start- och slutdatum). Du kan exempelvis lägga till formaterad text, bilder, länkar och youtube-videor till meddelandena för att skapa engagemang. De kan hanteras och redigeras av både Administratörer och Ägare i plattformen. Att skapa ett meddelande är enkelt, klicka bara på kugghjulsikonen och välj "Nytt meddelande".


Översikt


Översikten och informationen som är tillgänglig via dashboarden har uppdaterats för att skapa en bättre överblick för användaren. Dashboarden är nu mer visuellt tilltalande och mer intuitiv i sin utformning så att du enkelt kan hantera och få ut viktig information vid rätt tidpunkt. Du kommer att känna igen dig i helhet men viss information har flyttats och designats om för att skapa en bättre överblick. "Kommande händelser" har flyttats till en lista med kort för att tydligt markera viktiga händelser som födelsedagar och ledighet.


Aktivitetsfält och logg


Vi har även ändrat hur "händelser" och "uppgifter" visas i Alexis för att göra det lättare att veta vad som behöver göras! I det nya aktivitetsfältet kan du se kort över det du kan godkänna, granska tidrapporter , kommande granskningar och arbetsflöden. Allt är sorterat på förfallodatum för att göra det enkelt att prioritera. Genom att klicka på en uppgift kommer du till en detaljerad vy - där kan du lätt förstå vad som ska göras härnäst. Aktivitetsfältet kommer att vara tillgängligt från alla delar av Alexis. Vi har också byggt om vår logg helt, sett till att den är konsekvent och lagt till fler typer av information. Du kommer till loggen bredvid aktivitetsfältet, i det övre högra hörnet.


Logga in i Alexis för att ta del av den nya designen eller boka en demo för att få veta mer och ta reda på vad vi mer jobbar på. Vi ses!

Used by companies and employees in more than 65 countries