Ny dashboard och design

Alexis produkt utvecklas i snabb takt och nu Ă€r det dags att visa hur den nya dashboarden ser ut samt hur den nya meddelandefunktionen fungerar 🚀

Nu Ă€r det möjligt att visa meddelanden i AlexisHR! Meddelanden kan enkelt justeras och stĂ€llas in sĂ„ att de visas under en viss tidsram (med ett start- och slutdatum). Du kan exempelvis lĂ€gga till formaterad text, bilder, lĂ€nkar och youtube-videor till meddelandena för att skapa engagemang. De kan hanteras och redigeras av bĂ„de Administratörer och Ägare i plattformen. Att skapa ett meddelande Ă€r enkelt, klicka bara pĂ„ kugghjulsikonen och vĂ€lj "Nytt meddelande".

‍

‍
Översikt

‍
Översikten och informationen som Ă€r tillgĂ€nglig via dashboarden har uppdaterats för att skapa en bĂ€ttre överblick för anvĂ€ndaren. Dashboarden Ă€r nu mer visuellt tilltalande och mer intuitiv i sin utformning sĂ„ att du enkelt kan hantera och fĂ„ ut viktig information vid rĂ€tt tidpunkt. Du kommer att kĂ€nna igen dig i helhet men viss information har flyttats och designats om för att skapa en bĂ€ttre överblick. "Kommande hĂ€ndelser" har flyttats till en lista med kort för att tydligt markera viktiga hĂ€ndelser som födelsedagar och ledighet.

‍


AktivitetsfÀlt och logg

‍
Vi har Àven Àndrat hur "hÀndelser" och "uppgifter" visas i Alexis för att göra det lÀttare att veta vad som behöver göras! I det nya aktivitetsfÀltet kan du se kort över det du kan godkÀnna, granska tidrapporter , kommande granskningar och arbetsflöden. Allt Àr sorterat pÄ förfallodatum för att göra det enkelt att prioritera. Genom att klicka pÄ en uppgift kommer du till en detaljerad vy - dÀr kan du lÀtt förstÄ vad som ska göras hÀrnÀst. AktivitetsfÀltet kommer att vara tillgÀngligt frÄn alla delar av Alexis. Vi har ocksÄ byggt om vÄr logg helt, sett till att den Àr konsekvent och lagt till fler typer av information. Du kommer till loggen bredvid aktivitetsfÀltet, i det övre högra hörnet.


‍

Logga in i Alexis för att ta del av den nya designen eller boka en demo för att fÄ veta mer och ta reda pÄ vad vi mer jobbar pÄ. Vi ses!

Used by companies and employees in more than 65 countries