Möt Sofia Sandberg som är People Experience Partner på NA-KD som berättar om arbetet med AlexisHR och hur plattformen har underlättat bolagets tillväxtresa från 300 till 400+ medarbetare på ett år. NA-KD är ett av Europas snabbast växande bolag och har med sitt mode tagit över sociala medier de senaste året. Hon ger dig svar på varför NA-KD valt Alexis plattform och berättar om hur NA-KD jobbar effektivt med HR i ett bolag som är i ständig förändring.

I det här klippet ger Sofia dessutom några tips till bolag i tillväxt:

1) Digitalisera och effektivisera HR processer

- Ett HR-system som integrerar med våra andra verktyg har gjort att vi kan jobba med mer värdedrivna frågor för att visa att vi som HR personer inte bara är policybaserade utan också är businessnära och vi förstår vad vi behöver göra för bolaget. Genom att digitalisera kan vårt (HRs) värde i bolaget  helt enkelt bli starkare så att vi kan fokusera på medarbetarna.

2) Utveckla en genomtänkt pre-& onboarding för nyanställda

- Det är viktigt att onboardingen inte ser likadan ut för alla. Vi håller nära kontakt med anställda från dagen de signerar kontraktet för vi vill att de från den dagen ska känns sig inkluderade i bolaget, få all typ av information och se sina kollegor, se interna nyhetsbrev med mera. Vi vill skapa känslan att du verkligen tillhör bolaget och känner sig välkomna. Individualiserad onboarding har visat sig göra stor skillnad i hur länge en person stannar i bolaget.

3) Fokusera på mjuka värden för att nå hårda mål

- Vi växer snabbt och för att våra kunder ska bli nöjda måste våra medarbetare vara nöjda. Vi behöver hela tiden förändras och förstå syftet för våra medarbetare eftersom det påverkar slutprodukten.

Tack Sofia!

PS: Gör som NA-KD - Upptäck kraften med AlexisHRs plattform för att automatisera företaget HR processer. Boka in en gratis demo här.

Used by companies and employees in more than 65 countries