Kunderna berättar

Läs mer om vad våra kära kunder säger om oss och varför de har valt just AlexisHR.

Används av företag och medarbetare i över 35 länder

Läs om vad kunderna säger om Alexis

"Alexis är en modern HR-plattform med snygg och intuitiv design. Det är superenkelt att navigera runt och snabbt hitta all nödvändig information om teammedlemmar eller att sätta upp processer. Det största plusset är teamet bakom Alexis och det nära samarbete vi har. Med support i världsklass får vi alltid snabba svar oavsett hur många frågor som dyker upp."

Klara Strandberg
People Partner @ Bokio

"Efter att ha implementerat ett antal olika HR-system och verktyg under mina år i branschen, blev jag verkligen imponerad av AlexisHR. Både av enkelheten, snabbheten och flexibiliteten för att komma igång med plattformen. Verktyget är smidigt att använda och hanterar medarbetarnas processer på ett logiskt sätt. Det proffsiga teamet bakom AlexisHR är dessutom alltid öppna för våra frågor och input. "

Marianne Winblad von Walter
CHRO @ Qred

"Jag kunde inte vara mer nöjd, Alexis har en fantastisk helhetslösning. Likheterna med Shortcut är många där teamet är effektivt, energiska och väl insatta i vad de gör. Den förstklassiga kundtjänsten, den moderna UI / UX och de sömlösa integrationerna (med öppet API) gjorde att valet för oss blev lätt. ”

Gabriel Sabadin
CEO @ Shortcut

"Vi fick snabb hjälp av Customer success-teamet för att komma igång direkt. Implementationen var inte alls komplicerad och det blev ett jättebra samarbete mellan oss och Alexis team."

Pauline Minas
HR Generalist @ MaginePro

"Vi ville förvandla vår HR-upplevelse och letade därför efter ett team som kan förstå våra komplexa utmaningar. Utmaningar som är unika för just vår organisation. Med AlexisHR hittade vi verkligen rätt. Plattformen är byggd av personer som lyssnar in och paketerar snygga lösningar i ett intuitivt gränssnitt. "

Zlate Dodevski
COO @ iBorn